„Žaidžiame rungtynes kas dvi-tris dienas. Nėra taip blogai, kaip atrodo. Galbūt komandai sunkiau po Eurolygos kvalifikacinio turnyro, taip pat prisidėjo ir ilgesnės kelionės.

Analizuosime būsimus varžovus, nes žaidėme prieš KazanėsUniks“ (ekipą) ir neturėjome laiko“, - bc.lrytas.lt sakė D. Songaila.

„Lietuvos ryto“ puolėjas pabrėžė, kad pastarosios nesėkmės neparodo tikrų Vilniaus komandos galimybių.

„Kiekvienas pralaimėjimas yra skaudus, nesvarbu, ar sezono pradžioje, ar pabaigoje. Komanda labai gerai pradėjo sezoną, pateko į Eurolygą, todėl pralaimėjimai skaudesni. Tačiau pasižiūrėjus vaizdo įrašus ir statistiką, ne viskas yra taip blogai. Pataikymo procentas per paskutines rungtynes buvo vos 38 procentai ir tai tikrai neparodo komandos galimybių“, - pastebėjo D. Songaila.

D. Bauermannas: turime būti kantrūs, nes esame nauja komanda

„Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Dirkas Bauermannas būsimų varžovų gretose išskyrė puolėją Andresą Nocionį ir įžaidėją Walterį Hodge'ą. Anot stratego, būtent šie „Laboral Kutxa“ ekipos žaidėjai vilniečiams gali sukelti daugiausiai problemų.

„Rungtynėms pasiruošti turime dvi dienas. Lengvos treniruotės metu kalbėjome apie dalykus, kurių nepavyksta įgyvendinti aikštėje. Neketiname bausti žaidėjų, nes akivaizdu, kad rungtynių metu jie stengiasi, tačiau ne viskas pavyksta“, - kalbėjo vilniečių treneris.

„Turime būti kantrūs, nes tai - nauja komanda, o dar tik spalio mėnesio pabaiga. Iki šio momento mes žaidėme tikrai gerai - laimėjome Eurolygos atranką, įveikėme Atėnų „Panathinaikos“ ir Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ klubus. Nors rusams nusileidome kitame mače, tai nesumenkina mūsų pasiekimo. Šiuo metu jaučiamas nedidelis nuosmukis, tačiau nereikia panikuoti“.

D. Bauermanno nuomone, A. Nocioni - vienas geriausias puolėjų visoje Europoje.

„Vitorijos ekipos lyderis - A. Nocioni. Tai - vienas geriausias puolėjų visoje Europoje, todėl privalėsime itin atidžiai jį dengti. W. Hodge'as gali rungtyniauti tiek įžaidėju, tiek atakuojančiu gynėju ir jis gali sukelti panašių problemų, kaip „Uniks“ komandos lyderis Andrew Goudelockas“, - perspėjo D. Bauermannas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)