Ketvirtadienio vakarą A. Sabonis Kijeve stebėjo Eurolygos rungtynes tarp vietos „Budivelnik“ ir Stambulo „Fenerbahce Ulker“ (Turkija) klubų. Dvikovą krepšinio legenda sekė įsitaisęs ložėje šalia „Budivelnik“ prezidento Bogdano Guliamovo.

Pastarasis laikomas Ukrainos turtuolio Igorio Kolomoiskio, remiančio „Budivelnik“ ekipą, aplinkos žmogumi. I. Kolomoiskiui priklausantis Ukrainos bankas „PrivatBank“ jau ne vieną mėnesį derasi su „Žalgiriu“ dėl paramos sutarties, pagal kurią taptų generaliniu klubo rėmėju. Tačiau žodinių susitarimų paversti kūnu iki šiol taip ir nepavyko.

„Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas DELFI teigė nežinantis, ar A. Sabonis Kijeve kalbėjosi apie Lietuvos čempionų paramos reikalus. Anot jo, iki šiol LKF prezidentas į derybas tarp „Žalgirio“ ir „PrivatBank“ įsitraukęs nebuvo. P. Motiejūno teigimu, Kauno klubas vis dar laukia ukrainiečių sprendimo ir kol kas verčiasi tik iš prekybos bilietais bei smulkesnių rėmėjų paramos.
Arvydas Sabonis (budivelnyk.ua nuotr.)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)