Komandos senbuviai Paulius Jankūnas (13), Robertas Javtokas (15), Tadas Klimavičius (12), Vytenis Lipkevičius (10), Kšištofas Lavrinovičius (33) dėl savo numerių buvo ramūs. Tiesa, į P. Jankūno numerį netiesiogiai pretendavo paskutinis prie „Žalgirio“ prisijungęs Šarūnas Jasikevičius.

„Nepavyko susitarti su Pauliumi dėl trylikto, tai teko devynioliktas“, - per spaudos konferenciją šyptelėjo Š. Jasikevičius. 19-uoju numeriu pažymėtais marškinėliais Šaras yra žaidęs ir Atėnų „Panathinaikos“, nes jo mylimu 13-uoju ten rungtyniavo ilgametis Graikijos krepšinio simbolis Dimitris Diamantidis.

Sugrįžę į „Žalgirį“ savo mėgstamus numerius laisvus rado gynėjai Martynas Pocius ir Artūras Milaknis bei puolėjas Siimas-Sanderis Vene. Europos vicečempionu ką tik tapęs M. Pocius, kaip ir anksčiau, vilkės 7-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius, A. Milaknis bus 21-as, o didžiąją dalį karjeros 9-uoju žaidęs S. Vene pasirinko būtent šį skaičių.

Per draugiškas rungtynes „Žalgirio“ naujokas Justinas Dentmonas iki šiol vilkėjo 31-uoju numeriu pažymėtą aprangą, tačiau prieš pat sezono pradžią amerikietis nusprendė pakeisti numerį į 55-ąjį.

„Skaičius 31 man atnešė blogus prisiminimus, todėl nusprendžiau jį pakeisti. Kodėl 55? Šiuo numeriu rungtyniavo puikus įžaidėjas Jasonas Williamsas. Man labai patiko jo žaidimas, tad nusprendžiau pasirinkti šį skaičių“, - savo sprendimą aiškino J. Dentmonas.

Dėl kitos priežasties 49-ąjį numerį buvo priverstas pakeisti aukštaūgis Mindaugas Kupšas. Eurolygos nuostatai leidžia naudoti tik šiuos skaičius: 00, 4-25, 30-35, 40-45 ir 50-55, todėl M. Kupšas nuo šiol žais 22-uoju numeriu.

Tuo tarpu jaunieji komandos krepšininkai išsidalijo šiuos numerius: Vytenis Čižauskas – 4, Artūras Gudaitis – 5, Vaidas Kariniauskas – 8, Tauras Jogėla – 14, Kasparas Vecvagaras – 20, Tomas Dimša – 23.