P.Laso "Pamesa" klubo strategu buvo paskirtas 2004 metų vasarą ir sėkmingai atvedė ekipą iki ULEB taurės turnyro pusfinalio, tačiau Ispanijos ACB čempionate ekipos pasiekimai šiame sezone yra žymiai kuklesni. Valensijos klubas pralaimėjo penkias iš eilės Ispanijos krepšinio lygos rungtynes ir su 13 pergalių bei 11 pralaimėjimų užima tik devintąją turnyro poziciją.

"Pamesa" nesėkmių ruože buvo ir pralaimėjimas "Karaliaus taurės" turnyro pusfinalyje, o paskutine "vinimi į trenerio karstą" tapo sekmadienį rezultatu 85:102 patirta nesėkmė prieš Malagos "Unicaja" klubą.

Pirmadienį vakare vykusioje spaudos konferencijoje "Pamesa" klubas paskelbė, jog iki sezono pabaigos ekipai vadovaus P.Laso asistentas Chechu Mulero.

36 metų strategas prieš atvykdamas į "Pamesą" dirbo Malagos "Unicaja" bei Valjadolido "Forum" klubuose.

"Jis puikiai pažįsta komandą, žino jos gerąsias ir blogąsias savybes. Net nesvarstėme kitų kandidatūrų", — prisipažino Valensijos ekipos generalinis direktorius Victoras Sendra.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją