Į „Žalgirio“ areną atvykę aistruoliai turės galimybę pirmą kartą gyvai stebėti 2013-2014 metų sezonui besirengiančių žalgiriečių rungtynes. Prie ekipos jau bus prisijungę iš Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės sugrįžę žaidėjai, todėl tai bus unikali proga išvysti visos sudėties „Žalgirio“ komandą.

Žalgiriečių varžovas – „Uniks“ klubas – vasarą taip pat nesnaudė ir savo sudėtį sustiprino buvusiais Los Andželo „Lakers“ ar Klivlando „Cavaliers“ krepšininkais. Prie Chucko Eidsono ir Kosto Kaimakoglou vedamos komandos prisijungė Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) duonos ragavę Andrew Goudelockas, Luke‘as Harangody ir vienas Graikijos rinktinės lyderių Nikos Zisis.

Priešsezoninės rungtynės neįeina į metinį „Žalgirio“ abonementą, tačiau Lietuvos čempionų gerbėjai neturėtų nusiminti – bilietų kainos į sezono atidarymo mačą itin mažos: nuo 10 iki 35 Lt. Visgi, aistruoliai turėtų paskubėti, nes artimiausiu metu kainos gali augti. Kaip ir visada išskirtinių sąlygų sulaukia „Žalgirio“ Garbės klubo nariai – jiems suteikiama iki 50 proc. nuolaida.

Bilietais į „Žalgirio“ sezono atidarymo rungtynes prekiauja kasos, bet juos įsigyjant internetu – galima dar labiau sutaupyti. Speciali programa „Bilietadienis“ siūlo rugsėjo 16 ir 17 dienomis bilietus į naujus renginius įsigyti geriausia kaina.