Šia puikia proga į vieną komandą vėl susirinks beveik visi „auksinės Lietuvos rinktinės“ nariai ir dar kartą stos į lemiamą mūšį. Draugiškose krepšinio rungtynėse „auksinė rinktinė“ rungtyniaus prieš „EuroStars“ komandą, sudarytą iš tų laikų garsių Rusijos, Graikijos, Ispanijos, Latvijos ir kitų valstybių rinktinių krepšininkų.

2003 m. Auksinės Lietuvos rinktinės sudėtis:

Nr.4 Giedrius Gustas
Nr.5 Mindaugas Žukauskas
Nr.6 Arvydas Macijauskas
Nr.7 Saulius Štombergas
Nr.8 Ramūnas Šiškauskas
Nr.9 Darius Songaila
Nr.10 Donatas Slanina
Nr.11 Eurelijus Žukauskas
Nr.13 Šarūnas Jasikevičius
Nr.14 Dainius Šalenga
Nr.15 Virginijus Praškevičius

Vyriausiasis treneris – Valdemaras Chomičius.

*Kšyštofas Lavrinovičius, treneris Gintaras Krapikas ir rinktinės administratorius Juozas Petkevičius dalyvauja 2013 metų Europos čempionate Slovėnijoje

*Treneris Antanas Sireika dirba Japonijoje

„EuroStars“ rinktinės sudėtis:

Zacharas Pašutinas (Rusija, 195 cm)
Moustapha Sonko (Prancūzija, 192 cm)
Dimitrijus Domani (Rusija, 200 cm)
Grigorijus Chižniakas (Ukraina, 216 cm)
Mate Skelinas (Kroatija, 212 cm)

Vyriausiasis treneris: Jevgenijus Pašutinas (Rusija).

*Renginyje taip pat planuoja dalyvauti: Robertas Štelmaheris (Latvija, 175 cm), Edgaras Šnepsas (Latvija, 192 cm), Alainas Digbeu (Prancūzija, 196 cm).

Be krepšinio rungtynių, kuriose bus žaidžiami keturi kėliniai po aštuonias minutes, „Žalgirio“ arenoje susirinkę žiūrovai galės išvysti ir kitus Lietuvos krepšininkų talentus. Rinktinės vedlys Šarūnas Jasikevičius kartu su Marijonu Mikutavičiumi savaip atliks dainą „Trys milijonai“, o likusi rinktinės dalis, vedama Mindaugo Žukausko, kartu su grupe ŽAS dainuos pergalingą himną „Fortūna“.

Scenoje taip pat pasirodys merginų grupė „Roxy five“ bei naujojo TV3 muzikinio šou „Romeo ir Džiuljeta“ dalyviai Vaidas Baumila ir Raminta Naujanytė-Bjelle.

Jau galime įsigyti bilietus į legendinės Lietuvos rinktinės ir Europos žvaigždžių. Bilietai kainuoja nuo 20 litų ir juos platina „Bilietų pasaulis“ (www.bilietupasaulis.lt).

Vaikai iki 7-erių metų su tėvais į rungtynes bus įleidžiami nemokamai. Renginį 19 valandą tiesiogiai transliuos TV3 televizija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)