Komandai atstovaus: Greta Tamašauskaitė, Jolanta Marmienė, Vitalija Kaminskytė, Eglė Vitkutė, Neringa Skadaitė, Laura Želnytė, Laura Svarytė, Ieva Stankevičiūtė, Jurga Budrytė, Kamilė Berenytė, Rasa Knyzaitė, Grytė Markevičiūtė, Rasa Knyzaitė ir Goda Vaščurenkaitė.

„Jauna ir ambicinga komanda ir toliau dirba pagal prieš dvejus metus patvirtintą klubo strategiją – ugdyti jaunas aukšto meistriškumo krepšininkes Lietuvos rinktinėms ir, aišku, mums – Kaunui. Viena jauniausių LMKL komandų, kaip ir praėjusius du sezonus, turės kelias labiau patyrusias žaidėjas – tai Jolantą Marmienę bei gerai žinomą Jurgą Budrytę, buvusią vieną „Utenos“ lyderių.

Komandos branduolys iš esmės liko tas pats, tad turėsime visus šansus būti stipriomis priešininkėmis stipriausioms LMKL komandoms. Tik gaila, jog teko atsisveikinti su mūsų įžaidėja Dovile Saurazaite, kuri buvo labai svarbi mūsų komandai, tačiau turime žiūrėti į priekį“, - teigė Kauno klubo direktorius Petras Aleksonis.

Naujame sezone „Aistės-LSU“ turės ir naują jaunų žaidėjų desantą. Klubo vadovas tikisi, kad ambicingos jaunosios žaidėjos greitai taps svarbia komandos dalimi.

„Aisčių-LSU“ klubas, praeityje žinomas, kaip „Viktorija“, yra viena žinomiausių komandų per visą Lietuvos istoriją. 1993 metais Lietuvos kūno kultūros akademijoje (Šiuo metu – LSU, - red.) įkurtas „Viktorijos“ krepšinio klubas ateinančiame sezone švęs 20 metų jubiliejų.

Per visą gyvavimo istoriją garsi šalies komanda tapo Lietuvos bei Baltijos šalių čempione, „Lietuvos sporto“ taurės laimėtoja, taip pat buvo patekusi į Lilianos Ronchetti taurės ketvirtfinalį. Garsios komandos marškinėlius yra vilkėjusios tokios krepšininkės, kaip Jurgita Štreimikytė, Lina Dambrauskaitė, Rasa Kreivytė. Klube treneriu yra dirbęs dabartinis Seimo Pirmininkas Vydas Gedvilas, taip pat Ramūnas Butautas, Darius Dikčius.