Praėjusią savaitę krepšinio treniruotę „saboniukams“ vedė Arvydo Sabonio bendražygis ir „Chimki“ vyriausiasis treneris Rimas Kurtinaitis. Pusantros valandos trukusioje treniruotėje specialistas akcentavo gynybą, parodė keletą pratimų jai tobulinti, taip pat pravedė apšilimą, kurį naudoja klube.

Kitas labai svarbus dalykas pasirengimo procese yra mityba. Šiuo klausimu į pagalba „saboniukams“ atėjo „Lietuvos sporto universiteto“ (LSU) sportininkų mitybos specialistė Daiva Vizbaraitė, kuri pirmadienį (08.26) vedė paskaitą tema - „Jaunųjų krepšininkų mityba“.

Trečiadienį 14 val. „Sabonio krepšinio centre“ seminarą treneriams, auklėtiniams ir jų tėvams ves profesorius Aleksas Stanislovaitis.

Sabonio centro auklėtiniai šią vasarą sportuoja pagal specialiai paruoštas programas, kurias sudarė fizinio rengimo treneris Vytautas Pliauga. Trumpai pasiteiravome kaip vyksta visas procesas: „Na, visos komandos dirba tikrai gerai ir noriai, o tai labai džiugina. Ką tik užbaigėme antrąjį pasirengimo mikrociklą, artimiausiomis dienomis eisime dar kartą atlikti testus, palyginsime juos su pirmaisiais ir žiūrėsime, kuriose vietose galime dar pasitempti“ – pasakojo V. Pliauga.

„Saboniukai“ dar apie savaitę intensyviai sportuos lauke, o nuo rugsėjo, jau visi sugrįš į sales ir tęs darbą ten.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)