„Jurgita yra viena geriausių šalies krepšininkių, kuri žaidė ne tik geriausiuose Lietuvos, tačiau ir visos Europos bei pasaulio komandose, - teigia „Kibirkšties-VIČI-IKI“ komandos vadovas Rosvaldas Gorbačiovas. – Tikimės, kad J. Štreimikytė-Virbickienė sėkmingai tęs T. Stankevičiaus pradėtus darbus. Jurgita per savo karjerą sukaupė neįtikėtinai didelę patirtį ir viliamės, kad tai leis mūsų komandos sėkmingai grumtis tiek vietiniuose frontuose, tiek Eurolygoje. Šis trenerių duetas jau įrodė, kad gali sėkmingai dirbti kartu“.

J. Štreimikytė-Virbickienė per savo profesionalios krepšininkės karjerą žaidė Vilniaus „Telerinos“, Kauno „Laisvės“, Vilniaus „Lietuvos telekomo“, Vilniaus TEO (visos Lietuva), Valensjeno USVO (Prancūzija), „Societa Ginnastica Comense“ (Italija) ir Indianos „Fever“ (WNBA) komandose.

Nuo 2010-ų metų tapusi trenere J. Štreimikytė-Virbickienė dirbo Kauno „VIČI-Aisčių“ komandos trenere-asistente, o praėjusiame sezone persikėlė į Vilnių ir dirbo „Kibirkšties-VIČI-IKI“ komandoje. Šią vasarą buvusi krepšininkė darbavosi Lietuvos devyniolikmečių ir šešiolikmečių merginų rinktinėse.

„Kibirkšties-VIČI-IKI“ komandoje, kuri šią savaitę pradės pasiruošimą 2013-2014 metams, liko gynėjos Rima Valentienė, Eglė ir Greta Šniokaitės, puolėjos Mantė Kvederavičiūtė ir Vita Kuktienė bei vidurio puolėjos Lina Pikčiutė ir Kristina Alminaitė.

Vilniaus komandą šį sezoną dalyvaus Lietuvos moterų krepšinio lygoje (LMKL), Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės turnyre ir Eurolygoje. Dėl dalyvavimo Baltijos moterų krepšinio lygoje (BWBL) komandos vadovai dar nėra apsisprendę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)