Didžiąją praėjusio sezono dalį S. Kulvietis nerungtyniavo dėl asmeninių priežasčių, o sezono pabaigoje prisijungė prie Vilniaus „Sakalų“ komandos. Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pirmenybėse puolėjas per penkias sužaistas rungtynes rinko po 7,8 taško, atkovojo po 4 kamuolius, atliko po 1,2 rezultatyvaus perdavimo bei blokavo po varžovo metimą.

2009 metais ilgalaikę sutartį su Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubu sudaręs puolėjas sostinės klube taip ir nerungtyniavo, tačiau atstovavo Vilniaus „Perlo“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandoms.

Krepšininkas taip pat yra atstovavęs įvairaus amžiaus Lietuvos jaunimo rinktinėms ir 2006 metais iškovojo Europos jaunučių čempionato bronzos medalį.

Be S. Kulviečio, kontraktus su Utenos ekipa jau turi Aidas Viskontas, Ernestas Ežerskis, Karolis Petrukonis, Edgaras Stanionis, Nikita Barinovas, Gintautas Matulis, Simonas Kymantas Mantas Vilimas, Jaunius Davniukas ir Keyronas Sheardas bei naujasis komandos vyriausiasis treneris Vitoldas Masalskis.

Tiesa, amerikiečio K. Sheardo sutartyje yra numatytas mėnesio trukmės peržiūros laikotarpis.

Iki pirmadienį prasidedančios pirmosios fizinio pasirengimo stovyklos jau turėtų būti aiškūs visi dvylika krepšininkų, kurie kitą sezoną vilkės „Juventus“ marškinėlius. Klubas baigia derintis paskutines sutarties detales su vidurio puolėju iš JAV.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją