Be pagrindinės sudėties krepšininkų Pauliaus Jankūno, Tado Klimavičiaus, Vytenio Lipkevičiaus ir Artūro Milaknio pirmame pasiruošimo sezonui etape darbuosis ir visas būrys į komandą pretenduojančių jaunųjų žalgiriečių.

Tai – praėjusį sezoną Panevėžio „Lietkabeliui“ atstovavę Kasparas Vecvagaras, Mindaugas Kupšas ir Tauras Jogėla bei „Žalgirio“ dublerių komandoje žaidę Tomas Dimša, Marius Grigonis, Vaidas Kariniauskas, Artūras Gudaitis, Lukas Lekavičius, Justas Tamulis, Paulius Sorokas ir Nerijus Barauskas.

Kiti galimi kandidatai į „Žalgirį“ šiuo metu su Lietuvos vyrų rinktine ruošiasi Europos krepšinio čempionatui, o Siimas-Sanderis Vene su Estijos nacionaline rinktine dalyvauja 2015 metų Europos pirmenybių atrankos varžybose.

Dauguma žalgiriečių vasaros veltui neleido ir buvo dažni svečiai „Žalgirio“ arenoje. Prižiūrimi P. Vene ir fizinio parengimo trenerio Nerijaus Navicko po traumų sveikstantys T. Klimavičius ir P. Jankūnas tęsė reabilitacijos programas. S. Vene ir A. Milaknis kiekvieną dieną taip pat dirbo su P. Vene ir tobulino savo individualius įgūdžius.