Joje dalyvavo Alytaus miesto savivaldybės meras Jurgis Krasnickas, administracijos direktorius Kęstutis Ąžuolas, jo pavaduotojas Janis Laurinaitis, Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis, Lietuvos krepšinio lygos prezidentas Remigijus Milašius ir Alytaus „Dzūkijos" krepšinio komandos savininkas Tomas Pačėsas.

„Ačiū Alytaus miesto savivaldybės merui Jurgiui Krasnickui, be jo paramos ir pritarimo net neabejoju, jog nebūtų Alytuje buvę krepšinio“, – miesto vadovui dėkojo Alytaus „Dzūkijos" krepšinio komandos savininkas Tomas Pačėsas.

Alytaus „Dzūkijos" krepšinio komandos sugrįžimu į Lietuvos krepšinio lygą džiaugėsi ir Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis: „Turint tokią salę ir tokias krepšinio tradicijas džiugu ir malonu, kad didysis krepšinis grįžta į Alytų“, – sakė jis.

Alytaus „Dzūkijos“ krepšinio komanda į Lietuvos krepšinio lygą pateko perėmus Kauno krepšinio klubo licenciją. Komandos savininkas T. Pačėsas teigė, jog komandos pavadinimas išliks toks pat, koks ir buvo anksčiau, nebent atsirastų rėmėjas, tuomet komandos pavadinimą papildytų rėmėjų vardas. Alytaus „Dzūkijos“ komandą planuojama formuoti iš alytiškių ar šalies krepšininkų, greitu laiku krepšinio mėgėjai sužinos, kas bus šios komandos treneris.

Parengta pagal Alytaus miesto savivaldybės Viešųjų ryšių skyriaus informaciją

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)