Naujasis „Lietkabelio“ treneris praeityje yra žaidęs daugelyje Lietuvos krepšinio lygos (LKL) klubų, metus praleido ir Panevėžyje.

Klubas su treneriu pasirašė sutartį su galimybe ją po sezono pratęsti. Ilgalaikius kontraktus bus stengiamasi sudaryti ir su kai kuriais krepšininkais.

„Puikiai suprantame, kad G. Vileitai debiutuoti trenerio poste LKL nebus lengva. Mes turėsime padėti jam, o jis – klubui. Lietuvoje likusiais ir čia darbo sąlygomis patenkintais treneriais nelyja, G. Vileita – jaunosios kartos treneris, ambicinga asmenybė.

Klubas nusibrėžė naujas gaires ir tikslus ne vienam sezonui. G. Vileitos ir klubo požiūris į juos sutapo geriausiai, todėl ir pasirinkome šį jauną trenerį. Tikimės, kad jis, kaip specialistas, koja kojon augs kartu su visa komanda, kurią, atsižvelgdami į savo biudžeto galimybes, stengiamės suburti kuo ambicingesnę ir ne vieniems metams“, – po sutarties su treneriu pasirašymo situaciją komentavo klubo direktorius Eimantas Pūras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)