„Atsižvelgus į J. Valančiūno žaidimą Vasaros lygoje, rodos, jog jis jau yra pasiruošęs padaryti didelį šuolį į priekį antrame savo sezone NBA lygoje“, – rašo NBA apžvalgininkas.

„Aukštaūgis gerokai patobulėjo nuo tada, kai baigėsi 2012-2013 metų sezonas, ypač kalbant apie jo sustiprėjusį kūną, į kurį buvo sunku neatkreipti dėmesio vos tik jam atvykus į Las Vegasą. O ir tiems, kurie to iš pradžių nepastebėjo, matant, kaip Jonas „traiškė“ savo varžovus ir rinko taškus, abejonių jau nebekyla“.

„Nors nereikėtų pamiršti, kad J. Valančiūnas dominavo prieš mažai žaidimo laiko gaunančius naujokus, o ne 10 metų NBA rungtyniaujančius veteranus, jo žaidimas žada daug. Tiesa, po Vasaros lygos rungtynių Toronto „Raptors“ klubas jau nebeturės slapto 2,13 m ūgio ginklo – žinia apie grėsmingą krepšininką iš Lietuvos jau pasklido po visą lygą“, - pagyrų J. Valančiūnui negailėjo apžvalgininkas.

J. Valančiūnas pateko į „Visų žvaigždžių“ komandos starto penketą, ir, anot bleacherreport.com žurnalistų, kartu su Johnu Hensonu iš Milvokio „Bucks“ ekipos buvo ryškiausia Vasaros lygos žvaigždė.

Starto penketas:

Gynėjų grandis:

Victoras Olapido, Orlando „Magic“. 19 tšk., 5 rez. perd., 4,3 atk. kam., 3 per. kam.

Dennisas Schroederis, Atlantos „Hawks“. 10,8 tšk., 5,6 rez. perd., 1,6 per. kam.

Puolėjų grandis:

Johnas Hensonas, Milvokio „Bucks“. 14,7 tšk., 13,7 atk. kam., 0,3 rez. perd.

Andre Drummondas, Detroito „Pistons“. 15,5 tšk., 14,8 atk. kam., 2,5 per. kam.

Jonas Valančiūnas, Toronto „Raptors“: 18,8 tšk., 10 atk. kam., 0,8 blok.

Šeštas žaidėjas:

Jeffas Tayloras, Šarlotės „Bobcats“. 20,3 tšk., 2,8 atk. kam., 1,8 per. kam., 1 rez. perd.

Likusi komanda:

Andrew Goudelockas ir Marquisas Teague‘as (abu Čikagos „Bulls“), Moe Harklessas (Orlando „Magic“), Kelly Olynykas (Bostono „Celtics“), Solomonas Hillas (Indianos „Pacers“), Cody Zelleris (Šarlotės „Bobcats“), Reggie Jacksonas (Oklahomos „Thunder“), Kentas Bazemore‘as, Draymondas Greenas (abu Golden State „Warriors“), Terrence‘as Jonesas (Hjustono „Rockets“), Thomas Robinsonas ir C.J. McCollumas (abu Portlando „Trail Blazers“), Jeremy Lambas (Oklahomos „Thunder“), Dwight‘as Buycksas (Toronto „Raptors“), Austinas Riversas (Naujojo Orleano „Pelicans“), Reggie Bullockas (Los Andželo „Clippers“), Aronas Baynesas (San Antonijaus „Spurs“), Markieffas Morrisas (Fynikso „Suns“).

Nors paskutinį „Raptors“ ekipos mačą Vasaros lygoje J. Valančiūnas dėl traumos praleido ant atsarginių žaidėjų suolelio, būtent lietuviui atiteko geriausio turnyro žaidėjo prizas, - informuoja krepsinis.net.