Jis įsakė savo auklėtiniams prasižengti, kai ketvirtfinalyje italai atsilikinėjo 3 taškais ir rengė paskutinę ataką, tačiau to padaryti nesugebėję lietuviai praleido sudėtingą tritaškį į savo krepšį ir buvo priversti žaisti pratęsimą, kuri pralaimėjo 72:75.

„Visą atsakomybę prisiimu sau. Esu kaltas, kad išleidau tokį penketą, kuris nesugebėjo prasižengti, vos varžovai gaus kamuolį“, – basketnews.lt apmaudą liejo T. Pačėsas.

„Toks nurodymas buvo duotas visiems žaidėjams. Mindaugas Kačinas iš pradžių tai padarė, bet teisėjai nesušvilpė pražangos, o vėliau praleidome kvailą tritaškį iš labai toli. Neturėjome apskritai leisti italams mesti į krepšį, o ši klaida mums kainavo medalius“, – pridūrė treneris.

Jo auklėtiniai kovą dabar tęs tik dėl 5 vietos. Pirmajame mače lietuviai jau šeštadienį nuo 15.45 val. susitiks su turkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)