Tiesioginę transliaciją iš Gedimino pr. nuo 10 val. iki pat vakaro
">galima bus stebėti internetu

Turnyrus organizuojančios Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas pažymi, kad šeštus metus vykstanti „Sprite talentų kova“ jau ne kartą padėjo atrasti talentingų žaidėjų. „Karščiausias“ pavyzdys – praėjusią savaitę pasaulio U-19 čempionate bronzos medalį iškovojęs Lietuvos jaunių rinktinės žaidėjas Justas Tamulis. 2009 m. „Sprite“ turnyre jis buvo pripažintas absoliučiu nugalėtoju.

Kvalifikaciniai „Sprite talentų kovos“ turnyrai organizuojami keturiuose Lietuvos miestuose – per Mindaugines jaunieji krepšininkai kovojo Druskininkuose, liepos 14 d. varžybos vyks Vilniuje, liepos 20 d. – Palangoje, liepos 28 d. – Kaune. Finalas numatomas rugpjūčio 3 d. Palangoje.

Antrus metus iš eilės „Sprite talentų kova“ vyksta ir virtualioje erdvėje. 16-24 m. merginos ir vaikinai, mėgstantys įspūdingus metimus, gali varžytis, publikuodami savo video tinklapyje www.sprite.lt. Pastarosios rungties laimėtojas taip pat keliaus į Naująjį Orleaną.

Visa papildoma informacija ir dalyvių registracija į „Sprite talentų kovą“ vyksta internetinėje svetainėje www.sprite.lt.

Akimirkos iš 2012 m. „Sprite talentų kovos“ Vilniuje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)