Absoliučiam turnyro nugalėtojui atiteks tradicinė 17 tūkstančių litų krepšinio stipendija, o pirmąkart rengiamo dėjimų konkurso laimėtojui – kelionė į NBA „Visų žvaigždžių dienos“ renginius.

„Šiemet – jau šešta vasara, kuomet jaunieji krepšinio talentai iš visos Lietuvos varžosi „Sprite“ turnyruose. Nekantriai laukiame starto ir tikimės, kaip ir kasmet, stebėti įnirtingas varžybas ir atrasti gabių jaunuolių“, – teigia Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Turnyre vienas prieš vieną dalyvaujantys vaikinai ir merginos bus suskirstyti į tris amžiaus grupes: gimę 2000–2001 m., 1998–1999 m., 1996–1997 m. Dėjimų konkurse gali dalyvauti 1996-1988 m. gimę vaikinai.

16-24 m. merginos ir vaikinai, mėgstantys įspūdingus metimus, galės varžytis ir virtualioje kovoje, publikuodami savo video tinklapyje www.sprite.lt. Pastarosios rungties laimėtojas taip pat keliaus į Naująjį Orleaną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją