„Su Panevėžiu bendradarbiaujame ne vienerius metus, šiame mieste kasmet rengiame įvairius turnyrus, todėl panevėžiečiai puikiai išmano renginių vadybą, žino visas detales. Likus 2 savaitėms iki pasaulio čempionato pradžios esame ramūs, kad jis, kaip ir visi kiti mūsų šalyje vykę Europos ir pasaulio čempionatai, bus surengtas aukščiausiu lygiu“, — sakė LKF direktorė Rasa Liuimienė.

Pasaulio čempionate kovos geriausios planetos 19-metės krepšininkės, o Lietuvos rinktinę panevėžiečiai galės išvysti jau ketvirtadienį. Liepos 4 ir 5 dienomis Lietuvos krepšininkės du kartus išmėgins jėgas su Ispanijos 19-mečių ekipa. Abu mačai (pradžia 19 val.) vyks „Cido“ arenoje, įėjimas — nemokamas.

Po savaitės jaunosios mūsų krepšininkės Panevėžyje sužais dar du mačus. Liepos 13-ą susitiks su prancūzėmis, o liepos 14-ą - su brazilėmis.

Pasaulio čempionate Lietuvos krepšininkė pirmo ir antro etapo mačus žais Panevėžyje. Aukštaitijos sostinės krepšinio gerbėjai savo mieste galės išvysti rungtyniaujančias Lietuvos, JAV, Prancūzijos, Olandijos, Kanados, Kinijos, Senegalo ir Malio komandas.

Klaipėdoje grumsis Rusijos, Serbijos, Brazilijos, Korėjos, Australijos, Ispanijos, Argentinos ir Japonijos ekipos.

Šaltinis
Temos
www.musukrepsinis.lt
www.musukrepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)