„Esu dirbęs Kaune, ten viską pažįstu ir norėčiau grįžti“, - prieš dvi savaites paklaustas apie galimybę vėl treniruoti „Žalgirį“ kalbėjo I. Zouros.

Tačiau kauniečių komandos direktorius Paulius Motiejūnas sakė, kad derybos dar nėra baigtos.

„Negaliu nei paneigti, nei patvirtinti šios informacijos“, - į BNS klausimą apie pasirodžiusius pranešimus apie graiko I. Zouroso sugrįžimą i Lietuvos krepšinio lygos čempiono Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio postą šeštadienį atsakė klubo direktorius.

„Žalgirio“ direktorius pridūrė, kad derybos tebevyksta ir, kai jos bus baigtos, žiniasklaidai bus pranešta spaudos konferencijoje.

Birželio 13 dieną vykusioje spaudos konferencijoje apie LKL čempionų ateitį P. Motiejūnas teigė, kad I. Zourosas atsakymą turėtų pateikti iki Joninių. Jei graikas atsisakytų treniruoti „Žalgirį“, klubo treneriu taptu vienas iš Lietuvos krepšinio specialistų.

Primename, kad I. Zouros iš Kauno komandos buvo atleistas 2011 metų spalį. Taip nusprendė „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas, nes neva šis netinkamai paruošė komandą, kadangi buvo užsiėmęs Graikijos rinktinės reikalais. 

Tuomet graiką laikinai pavadavo klubo sporto direktorius Vitoldas Masalskis, o paskui naujuoju kauniečių strategu buvo paskirtas serbas Aleksandras Trifunovičius.

Nuo 2011-ų sausio iki spalio su „Žalgirio“ komanda I. Zouros laimėjo LKL pirmenybes, LKF taurę ir Baltijos krepšinio lygą.

Prieš atvykdamas į Kauną I. Zouros trejus metus vadovavo Atėnų „Panellinios“ ekipai. Dar anksčiau graikas yra dirbęs „Paris Basket Racing“, „Aris“, „Peristeri“, „Sagesse Beirut“ ir „Olympiakos“ komandose.

E. Zouras taip pat buvo ir Graikijos krepšinio rinktinės treneris, tačiau jai nepatekus į Londono olimpiadą, darbo neteko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)