Kauno klubo vadovai jau susisiekė su trenerio agentu Obradu Fimičiumi ir aptarė su juo tokią galimybę. Su pačiu E. Zourosu „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas greičiausiai susitiks Trevize, kur penktadienį prasideda „Adidas“ stovykla.

„Žinau, kad klubas manimi domisi, tačiau pats dar su niekuo iš „Žalgirio“ nekalbėjau, – basketnews.lt sakė E. Zouros. – Esu dirbęs Kaune, ten viską pažįstu ir norėčiau grįžti“.

Neoficialiomis žiniomis, nepavykus susitarti su E. Zouru, „Žalgirio“ vadovų akys nukryptų į serbą Oliverį Kostičių, kuris pastaraisiais metais Kaune dirbo trenerių asistentu.

Primename, kad E. Zouros iš „Žalgirio“ buvo atleistas 2011 metų spalį. Tuomet jį laikinai pavadavo klubo sporto direktorius Vitoldas Masalskis, o paskui naujuoju kauniečių strategu buvo paskirtas serbas Aleksandras Trifunovičius.

Prieš atvykdamas į Kauną E. Zouros trejus metus vadovavo Atėnų „Panellinios“ ekipai. Dar anksčiau graikas yra dirbęs „Paris Basket Racing“, „Aris“, „Peristeri“, „Sagesse Beirut“ ir „Olympiakos“ komandose.

E. Zouras taip pat buvo ir Graikijos krepšinio rinktinės treneris, tačiau jai nepatekus į Londono olimpiadą, darbo neteko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)