Lietuvis prie Europos taurės varžybose ir VTB Vieningoje lygoje rungtyniaujančios ČEZ ekipos vairo pakeitė septynis sezonus Nimburke dirbusį 49-erių metų specialistą iš Izraelio Roneną Ginzburgą.

„Nimburko klubas parodė didelį savo susidomėjimą manimi ir pateikė man pasiūlymą. Ilgai negalvojęs, aš jį priėmiau, nes ši ekipa garsėja savo ritmu požiūriu ir ateities planais.

Kiekvienas darbas man yra iššūkis. Aš visada stengiuosi pasiekti maksimalų įmanomą rezultatą. Ir manęs nejaudina, kokio dydžio yra komandos biudžetas. Dirbu iš visų jėgų ir širdies, kad padėčiau savo auklėtiniams“, - teigė K. Kemzūra.

2010-2012 metais Lietuvos rinktinei vadovavęs kaunietis praėjusį sezoną dirbo Gdynės „Asseco Prokom“ (Lenkija) klube, tačiau dėl prastos finansinės padėties lenkai su K. Kemzūra atsisveikino sezono viduryje.

Prieš tai 43-ejų strategas yra treniravęs komandas Rusijoje, Italijoje ir Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)