Šią vasarą geriausiems jauniesiems krepšininkas treniruotes jau sutiko vesti Kęstutis Kemzūra. Buvęs Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris šį sezoną baigė Gdynės „Asseco Prokom“ (Lenkija) komandoje. 43-ejų metų patyręs specialistas per savo karjerą yra dirbęs Vilniaus „Lietuvos ryto“, Stambulo „Bešiktaš“ (Turkija), Sankt Peterburgo „Dinamo“ (Rusija), Trevizo „Benetton“ (Italija), Maskvos srities „Chimki“ (Rusija) ir Krasnodaro „Lokomotiv“ (Rusija) komandose.

K. Kemzūra 2010 metais su Lietuvos rinktine Pasaulio čempionate yra iškovojęs bronzos medalius, o taip pat yra tapęs Italijos čempionu, Rusijos taurės laimėtoju ir FIBA Europos lygos nugalėtoju.

Be šio trenerio jaunimui pratybas ves „auksinės Lietuvos jaunimo kartos“ treneris Kazys Maksvytis, kuris praėjusiame sezone dirbo Klaipėdos „Neptūno“ treneriu ir pirmą kartą klubo istorijoje šią ekipą atvedė ant Lietuvos krepšinio lygos prizininkų pakylos. K. Maksvytis su įvairaus amžiaus Lietuvos rinktinėmis tapo Europos jaunučių (U16), jaunių (U18) ir jaunimo (U20) čempionais bei Pasaulio pirmenybių laimėtoju (U19).

Kaune patarimus dalinis geriausias 2011-2012 m sezono Lietuvos krepšinio lygos ir dabartinis Prienų „Prienų“ treneris Virginijus Šeškus. 46-erių metų specialistas Prienų klube treneriu jau dirba 10 metų ir sugebėjo su šiuo klubu du kartus iškovoti LKL bronzą, sykį laimėti Lietuvos krepšinio federacijos taurę bei debiutuoti ULEB Europos taurės varžybose.

Perspektyviausiems jauniesiems krepšininkams patarimų negailės ir Kauno „LSU-Baltai“ treneris Darius Dikčius. Įvairaus amžiaus Lietuvos rinktines treneris specialistas su Lietuvos šešiolikmečių rinktine yra tapęs Europos vicečempionu.

„Smagu, kad mūsų stovykloje sutiko dalyvauti tokie garsūs ir patyrę treneriai, - neslėpė džiaugsmo „adidas Talent Camp“ vadovas Dainius Čiuprinskas. – Tačiau tai tikrai ne visi treneriai, kurie dalins patarimus mūsų jauniesiems krepšininkams. Jų bus daug daugiau. Perspektyviam Lietuvos jaunimui tai tikrai puiku proga pamatyti, kaip dirba geriausi treneriai ir paties daug ko išmokti. Raginčiau nelaukti ir jau pradėti registruotis“.

Visi stovyklos dalyviai gaus treniruočių aprangas, o geriausiai pratybose pasirodę dvylika jaunųjų krepšininkų, kuriuos išrinks jiems vadovavę treneriai, dalyvaus baigiamosiose stovyklos rungtynėse. Šiame mače dalyvausiantys „Adidas Talent Camp“ stovyklos nariai gaus „Adidas“ aprangas varžyboms ir sportinius batelius.  

Geriausiu visos stovyklos krepšininkus išrinktas vaikinas turės galimybę pasirašyti sutartį su sportinės aprangos gamintoju „Adidas“, kuris jaunajam krepšininkui pasiūlys kelerių metų kontraktą ir tuo laikotarpiu aprūpins visa reikalinga krepšinio apranga ir sportiniais bateliais.
 
Visą detalesnę informaciją ir atrankų anketą galite rasti www.talentcamp.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)