Vaikinų 2012-2013 metų sezono simbolinis penketas:

Tadas Sedekerskis (Klaipėdos Vlado Knašiaus krepšinio mokykla)
Martynas Varnas (Kauno krepšinio mokykla „Aisčiai“)
Tomas Balčiūnas (Kupiškio sporto mokykla)
Edvinas Šeškus (Vilniaus Šarūno Marčiulionio krepšinio akademija)
Matas Budrys (Palangos sporto centras)

Merginų 2012-2013 metų sezono simbolinis penketas:

Karolina Kazočiūnaitė (Alytaus sporto rekreacijos centras)
Laura Juškaitė (Vilniaus krepšinio mokykla)
Martyna Petrėnaitė (Biržų sporto mokykla)
Roberta Mizgerytė (Klaipėdos Vlado Knašiaus krepšinio mokykla)
Dalia Belickaitė (Vilniaus krepšinio mokykla).

„Šie penki vaikinai ir penkios merginos šį sezoną įrodė, kad yra viena geriausių „Manijos Moksleivių krepšinio lygoje“, - tikina MKL direktorius Dainius Čiuprinskas. – Daug svarstėme, daug dvejojome, tačiau, manau, kad pasirinkome pačius geriausius. Džiaugiuosi, kad šiuos rinkimus vykdome antrus metus iš eilės, tikimės, kad jie taps tradiciniais, o ateityje visos Lietuvos krepšinio „žvaigždės“ bus buvusios ir MKL sezono simboliniuose penketukuose“.

Net penkis „Manijos Moksleivių krepšinio lygos“ jaunieji krepšininkai antrus metus iš eilės įrodinėja, kad yra geriausi iš geriausių. Jau antrą kartą simboliniame penkete figūruos E.Šeškaus, T. Sedekerskio ir M. Varno pavardės. Prieš metus prie jų buvę „saboniukai“ Marius Grigonis ir Tomas Dimša šį sezoną sėkmingai rungtyniauja Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL).

Antrą apdovanojimą iš eilės merginų čempionatuose gaus D. Belickaitė ir M. Petrėnaitė. Su jomis prieš metus „pačiomis geriausiomis“ galėjo vadintis Ieva Kazlauskaitė (Šiaulių sporto mokykla „Saulė“), Greta Tamašauskaitė (Marijampolės Žaidimų sporto mokykla) ir Laura Želnytė (Panevėžio kūno kultūros ir sporto centras).

Geriausi šio sezono MKL krepšininkai ir krepšininkės bus apdovanoti sezono uždarymo renginyje Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)