Be naudingiausio finalo serijos žaidėjo prizo, M. Kuzminskui LKL teisėjai skyrė ir dar vieną apdovanojimą už garbingą žaidimą.

„Visada stengiuosi su teisėjais nesiginčyti, neapgaudinėti. Prasčiau ginuosi, todėl nešvilpia man baudų, kadangi neapsiginu. Čia taip juokais. O šiaip labai smagu, kad toks įvertinimas. Ypač iš teisėjų pusės. Vis tiek tarp jų vyko balsavimas, tai labai smagu. Tikiuosi, kad ir toliau puikiai su jais sutarsime ir nereikės ginčytis. Aš esu toks žmogus, kad nemėgstu su teisėjais ginčytis – jei sušvilpė, tai sušvilpė. Visi žmonės, visi klysta. Gal kažkiek lėmė ir tai, kad pats esu kažkada teisėjavęs, turėjau teisėjo licenciją, todėl suprantu ir juos. Tai yra žmogiška, visi klystame. Esu patenkintas“, - teigė krepšininkas.

M. Kuzminskas neslepia, kad po sėkmingos finalo serijos tikėjosi asmeninio apdovanojimo. Taip pat puolėjas džiaugėsi per metus padaryta pažanga.

„Meluočiau, jei sakyčiau, kad nesitikėjau. Natūralu, kaip ir visi žmonės skaitau internetinius portalus. Buvo minimi tiek aš, tiek broliai, tiek Oliveris Lafayette'as. Kažkiek tikėjausi, bet nebuvau užtikrintas, kad gausiu. Tikrai labai džiaugiuosi. Pernai per finalo seriją neįmečiau nė taško, o šiemet pasisekė tapti naudingiausiu žaidėju. Ačiū visų pirma treneriui – kai nežaidi tai ir negali parodyti, ką moki. Ačiū jam ir ačiū visiems komandos nariams. Ypač veteranams už pamokas sezono metu“, - teigė M. Kuzminskas.

Puolėjas per ketverias finalo rungtynes vidutiniškai pelnė po 15 taškų, atkovojo po 7, o perėmė po 2,5 kamuolio ir rinko net po 23,8 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)