Į vilniečių sudėtį įtraukti: Deividas Kumelis, Augustas Šuliauskas, Deividas Pogužinskas, Benas Vaitulionis, Gytis Brazauskas, Gediminas Žalalis, Rytis Pipiras, Lukas Ganas, Benas Vaitulionis, Regimantas Miniotas, Lukas Motiejūnas, Ernestas Kazjaninas, Norbertas Giga ir Augustas Zupkauskas.

„Lietuvos ryto“ jauniai žais A grupėje, kur jų varžovais bus Kinijos rinktinė, Badalonos „Joventut“ (Ispanija) ir Belgrado „Crvena Zvezda“ (Serbija).

B grupėje rungtyniaus Sarajevo „OKK Spars“ (Bosnija), Barselonos „Regal Barcelona“ (Ispanija), Paryžiaus INSEP (Prancūzija) ir Anglijos rinktinė.

Pirmas rungtynes vilniečiai gegužės 9-ą dieną žais su Badalonos ekipa. Gegužės 10-ą jie susitiks su Kinijos krepšininkais, o gegužės 11-ą dieną – su Belgrado komanda. Į finalą pateks grupės nugalėtojai, - informuoja BasketNews.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)