Jo kar­je­ra ša­lies eli­ti­nė­je ly­go­je pra­si­dė­jo 2002 me­tų rug­sė­jo 25-ą. Tądien sos­ti­nės „Ša­rū­no“ vieš­bu­ty­je įvy­ku­sia­me LKL vi­suo­ti­nia­me susirinki­me dėl užim­tu­mo „FI­BA Europe“ struk­tū­ro­se iš LKL pre­zi­den­to pos­to pasi­trau­kė 10 me­tų ly­gai va­do­va­vęs le­gen­dinis krep­ši­nin­kas Šarūnas Mar­čiu­lio­nis.

Nuo tos die­nos pra­ėjus dau­giau nei de­šim­čiai me­tų krep­ši­nio ku­lua­ruo­se pa­si­gir­do kalbų, jog ru­de­nį LKL nau­ją se­zo­ną pra­dės jau tu­rė­da­ma nau­ją va­do­vą.

„Dar ne­no­rė­čiau kal­bė­ti ta te­ma. Bet jau prieš me­tus sa­kiau, kad no­riu trauk­tis iš LKL. To­kių min­čių yra. No­ri­si kuo nors ki­tu už­siim­ti. Ir pa­il­sė­ti. Ne­sa­kau, kad no­riu pa­bėg­ti. Pa­pras­čiau­siai rei­kia pa­da­ry­ti per­trau­ką“, - „Lie­tu­vos ži­nioms“ aiškino Š. Kliokys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)