Šiuos ketvirtfinalio mačus tiesiogiai transliuos „Viasat Sport Baltic“ kanalas: balandžio 25 d. 22 val. „Barcelona“ – „Panathinaikos“, 26 d. 21.45 val. „Olympiacos“ – Anadolu Efes“.

Barselonos ekipa siekia į finalo ketvertą patekti 13-ą kartą, o Atėnų – 12-ą. „Anadolu Efes“ dar nė karto neprasimušė tarp keturių geriausių žemyno komandų. Jei Stambulo krepšininkai nugalėtų „Olympiacos“, Turkijos klubas taptų pirmuoju per visą Eurolygos istoriją. Jis laimėjo atkrintamųjų varžybų seriją atsilikdamas 0:2. Eurolygos čempiono titulą ginantis „Olympiacos“ klubas žaidė trijuose iš pastarųjų keturių finalo ketvertų.

Atkrintamosiose varžybose vienas iš „Barcelona“ lyderių yra 37 metų įžaidėjas Šarūnas Jasikevičius. Jis ketvirtfinalio serijoje yra trečias komandoje pagal rezultatyvumą ir naudingumą. Šaras vidutiniškai pelno po 8 taškus.

„Panathinaikos“ puolėjas Jonas Mačiulis per ketverias ketvirtfinalio rungtynes rinko po 7 taškus, atkovojo po 4 kamuolius.
„Olympiacos“ atakuojantysis gynėjas Martynas Gecevičius pasirodė tik dviejuose ketvirtfinalio mačuose ir taškų nepelnė.

Teisę žaisti finalo ketverte jau užsitikrino Madrido „Real“ ir Maskvos CSKA krepšininkai. „Real“ pusfinalyje susitiks su „Barcelona“ ir „Panathinaikos“ akistatos laimėtoju, o CSKA kovos arba su „Olympiacos“, arba su „Anadolu Efes“.