"Džiaugiamės, kad rėmėjų gretas vis dažniau papildo ne tik užsienio, bet ir lietuviško kapitalo bendrovės. Ypač svarbu partnerių paramos sulaukti atėjus svarbiausioms krepšinio čempionato kovoms", - džiaugėsi "Prienų" krepšinio klubo vadovas Aurimas Bartuška.

Pasak Lietuvos centrinės kredito unijos (LCKU) valdybos pirmininko Fortunato Dirginčiaus, komandinis darbas - pagrindinė vertybė, vienijanti kooperacijos principu veikiančias kredito unijas ir profesionalųjį sportą.

"Viena iš lietuviškiausių LKL komandų "Prienai", pastaruosius dvejus metus pasidabinusi LKL bronzos medaliais, jau įrodė, kad komandinio darbo, entuziazmo, profesionalaus požiūrio dėka galima pasiekti sportinių aukštumų tiek Lietuvos, tiek tarptautinėse arenose. Tikimės, kad partnerystė su LCKU padės Prienų klubui ir šiais metais baigti čempionatą ant medalininkų pakylos", - teigė LCKU vadovas F. Dirginčius.

LCKU komandai partnerystė su krepšiniu nėra naujiena - ši kooperatinė bendrovė yra ilgalaikė Nacionalinės krepšinio lygos rėmėja, ilgai rėmė Kauno mėgėjų krepšinio komandą.

"Sportas ir kooperacija - neatsiejami partneriai ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje. Žymiausias pasaulyje sporto klubas "Barcelona" taip pat veikia kooperatyvo principu, jį valdo per 175 tūkst. narių. Bemaž tiek pat pajininkų turi ir Lietuvoje veikiančios kredito unijos", - sakė F. Dirginčius.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)