Praėjusį šeštadienį principinėje dvikovoje „Žalgiris“ iššvaistė 17 taškų persvarą ir po pratęsimo 70:73 pralaimėjo sostinės klubui. Tai leido „Lietuvos rytui“ užimti antrą vietą reguliariame sezone. Tuo pačiu Lietuvos grandai išvengė akistatos LKL pusfinalyje.

„Aš nežinau. Sunku čia kažką pasakyti. Aišku, gaila tik sirgalių, kurie ne tik susirinko pamatyti įdomių varžybų, bet ir palaikyti „Žalgirį“. Jis pradžioje ir įrodinėjo, kad yra stipresnis. Vis tiek vėliau 17 taškų pramėtyti prie savų 15 tūkst. sirgalių tai ką aš žinau... Gal padangą nuleido. Taip kad man sunku kažką pasakyti. Bet yra kaip yra“, - teigė A. Sabonis.

LKF vadovas taip pat vylėsi, kad skolose skendintį „Žalgirio“ klubą imsis gelbėti Lietuvos verslininkai, tačiau teigiamų permainų kol kas nematyti.

„Norėtųsi, kad kažkas atsirastų iš lietuvių, bet kol kas... Nežinau“, - sakė A. Sabonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)