Lietuvis mače su Bambergo „Brose Baskets“ klubu pelnė 24 taškus (2/2 dvitaškių, 6/7 tritaškių, 2/2 baudų), atkovojo 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 2 pražangas, 3 sykius pažeidė taisykles, kartą suklydo ir aikštę paliko surinkęs 26 naudingumo balus.

Verta paminėti, kad šią savaitę J.Mačiulis su 24 pelnytais taškais tapo rezultatyviausiu turo žaidėju. Tiesa, po 24 taškus taip pat surinko Andresas Nocioni (Vitorijos „Caja Laboral“) ir Rudy Fernandezas (Madrido „Real“).

Absoliučiai naudingiausiu savaitės žaidėju tapo Barselonos „Regal Barcelona“ vidurio puolėjas Nathanas Jawai. Australas mače su Sienos „Montepaschi“ klubu pelnė 22 taškus, atkovojo 12 kamuolių ir surinko net 33 efektyvumo balus.

Antrą ir trečią vietas naudingiausiųjų sąraše pasidalino jau minėtas R.Fernandezas (30 naud. bal.) ir Tel Avivo „Maccabi“ puolimo lyderis Devinas Smithas (27 naud. bal.).

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)