Žymūs žmonės taip pat žaidžia krepšinį

Ko gero, pati įdomiausia komanda plačiajai visuomenei yra „Kažkur matyti“. Komandos pavadinimas sugalvotas tikrai ne šiaip sau – dauguma šią ekipą atsovaujančių krepšininkų yra žinomi žmonės.

Vienas iš aktyviausių krepšininkų šiame klube yra Lietuvą garbingai Eurovizijoje atstovavęs Donatas Montvydas. Po puikaus pasirodymo „Eurovizijoje“ Donatas žaibiškai išgarsėjo, tačiau tai nesumenkino jo meilės krepšiniui. Be Donato komandoje yra ir gausus būrys praeityje profesionaliai žaidusių krepšininkų: Giedrius Aidietis, Virginijus Sirvydis, Matas Niparavičius, bei, tikriausiai, žymiausias Lietuvos krepšininkas mėgėjas, trisdešimt ketvirtais savo gyvenimo metais tapęs profesionaliu krepšininku, Dainius Novickas. Be to šio klubo garbę gina ir tokie žmonės, kaip televizijos laidų vedėjas Giedrius Masalskis, filmo „Mes už... Lietuvą“ režisierius Andrius Lekavičius, buvęs televizijų laidų vedėjas ir realybės šou dalyvis Henrikas Šimkus, buvęs krepšinio teisėjas ir LNK televizijos veidas Tomas Langvinis, „Humoro klubo“ komikas Paulius Ambrazevičius, buvęs televizijos ir radijo laidų vedėjas Gedas Saročka, sporto žurnalistai Gediminas Žygelis ir Julius Bliūdžius, fotografas Augustas Četkauskas.

Taip pat šiam klubui yra atstovavę ir tokie žymūs žmonės, kaip politikos apžvalgininkas Artūras Račas, „G&G Sindikato" grupės lyderis Garbrielius Liaudanskas „Svaras", politikas Žilvinas Šilgalis, televizijos laidų vedėjas, „robinzonas" Rimas Valeikis.

Prieš porą metų sukurta komanda puikiai gyvuoja ir dabar bei jau antrus metus iš eilės rungtyniauja „Vilniaus krepšinio Rind B" lygoje. Tai puiki galimybė įžymybėms sveikai praleisti laisvalaikį, o jų gerbėjams sekti savo numylėtinių pasirodymus internete.

Krepšinis suartina darbuotojus

Laisvalaikį su krepšinio kamuoliu nemažiau mėgsta ir įvairių Lietuvos įmonių darbuotojai. Būtent tam tikslui gyvuoja „VKL Įmonių" lyga. Laisvu laiku po darbo įmonių darbuotojai turi galimybę susirinkti drauge ir smagiai praleisti laiką beliedami prakaitą varžybose prieš kitų firmų darbuotojus. Šiam sezonui užsiregistravo keturiolika ekipų. Čempionate rungtyniauja tokios komandos kaip: „Lietuvos Geležinkeliai", „Vilniaus Policija", „Nacionalinė mokėjimo agentūra", „Žemės ūkio informacijos ir kaimo verslo centras" ir t.t. Krepšinis šiuo atveju tampa ne tik puikiui laisvalaikio praleidimo būdu, tačiau ir efektyviu darbuotojų komandos „sucementavimo" procesu.

Meilė krepšiniui plečiasi ir į užsienį

Prieš dešimtį metų niekas negalėjo pagalvoti, jog krepšinio mėgėjai galėtų sėkmingai varžytis tarptautiniuose vandenyse. Šiandien „Tarptautinė mėgėjų krepšinio lyga“ sėkmingai gyvuoja jau antrus metus. Iš viso šioje lygoje rungtyniauja šešios komandos iš penkių Europos šalių. Lietuvos garbę Europoje gina ir dvi komandos iš Lietuvos. Vilnių atstovauja „Vilniaus krepšinio lyga“, o Kauną – „Kauno krepšinio“ lyga. Pirmojo sezono metu vilniečiai puošėsi sidabro spalvos medaliais, o kauniečiai pralaimėjo kovą dėl bronzos spalvos apdovanojimų. Šį sezoną vilniečiai yra reguliaraus sezono lyderiai, o kauniečiai grumiasi dėl antrosios pozicijos bendrajam reitinge. Taigi norint varžytis tarptautinėje arenoje nebūtinai reikia būti profesionalu, vis dėlto, kad atstovauti savo mėgėjiško krepšinio lygą reikia demonstruoti gana neblogus rezultatus mėgėjų krepšinyje, kadangi kvietimus varžytis „Tarptautinėje mėgėjų krepšinio lygoje“ gauna tik geriausiai rungtyniaujantys krepšininkai mėgėjai.

Pavasario čempionate galimybė susigrumti su rungtynes aptarnaujančiu personalu

Žmonės laisvalaikiu besivaržantys mėgėjiškose krepšinio lygose susiduria su įvairiu personalu aptarnaujančiu rungtynes: teisėjais, protokolistais, statistais, fotografais, operatoriais. Šį pavasarį, balandžio mėnesį, startuos „VKL Pavasario čempionatas“. Šio trumpo turnyro metu krepšinio mėgėjai turės puikią galimybę susigrumti aikštelėje su žmonėmis, kurie padeda užtikrinti kokybišką varžybų organizavimą. „Vilniaus krepšinio lygos Pavasario čempionate" jau užsiregistravo dvi personalo darbuotojų pagrindu sudarytos ekipos: varžybas aptarnaujančio „VKL" personalo bei rungtynėms teisėjaujančių teisėjų. Taigi burtai lems, kurios komandos įgaus galimybę susigrumti su krepšinio teisėjais ir (ar) „VKL" darbuotojais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)