DELFI žiniomis, Ūkio banko investicinei grupei (ŪBIG) priklausantis ženklas „Žalgiris“ buvo įkeistas žlugusiam Ūkio bankui. Tačiau laikinasis banko, kuris buvo pagrindinis Lietuvos čempionų klubo rėmėjas, administratorius Adomas Audickas neatskleidė, koks gali būti šio prekės ženklo likimas.

VŠĮ Kauno „Žalgirio“ rėmėjas priklausantis analogiškas žymuo „Žalgiris“, remiantis Valstybinių patentų biuro informacija, šiuo metu taip pat yra įkeistas.

Praėjusių metų viduryje Kauno „Žalgirio“ rėmėjas pateikė paraiškas registruoti dar du prekių ženklus – „Žalgiris“ ir „Žalgirinis“.

Be to, trys panašūs žymenys priklauso ir uždarajai akcinei bendrovei „A. Sabonio Žalgirio krepšinio centras“, kuri yra vienintelė Kauno „Žalgirio“ rėmėjo dalininkė. Vieną šių prekių ženklų – „BC Žalgiris“ – klubas naudoja kaip pagrindinį savo logotipą.

Tačiau visi trys „A. Sabonio Žalgirio krepšinio centrui“ priklausantys prekių ženklai yra areštuoti dėl klubo įsiskolinimo buvusiam „Žalgirio“ krepšininkui Kęstučiui Marčiulioniui. Pastarojo advokatų teigimu, nustačius ženklų vertę, juos bus mėginama parduoti iš varžytinių.

Varžytinėse jau atsidūrė trys „A. Sabonio Žalgirio krepšinio centrui“ priklausę automobiliai: du „Renault Megane“, kuriuos norima parduoti už 2000 ir 1520 litų, bei „Volvo S80“, kurio pradinė kaina – 19,6 tūkst. litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)