Taip pat buvo suformuoti tikslai visoms Europos ir pasaulio čempionatuose šiemet dalyvausiančioms rinktinėms. Iš vyrų komandos Europos čempionate tikimasi vietos tarp 5 geriausių komandų, o iš moterų - 3-5 vietų.

16-mečiams, 18-mečiams ir 20-mečiai vaikinams Europos čempionatuose bei 19-mečiams pasaulio čempionate keliamas tikslas užimti 1-5 vietas, 19-metėms ir 20-metėms merginoms - patekti į ketvirtfinalį, 16-metėms - užimti 5-7 vietas, o Europos B divizione rungtyniausiančioms 18-metėms - 1-3 vietas.

Be to, šiandien į LKF narius buvo priimti dar du klubai – Marijampolės „Mantinga“ ir Birštono „Jazz“.

Taip pat nuspręsta LKF kasmetinę konferenciją šiemet rengti balandžio 16 dieną 11 val. viešbučio „Park Inn Kaunas“ konferencijų centre.

Per posėdį LKF prezidentas Arvydas Sabonis pasiūlė suvienodinti prezidento kadenciją su olimpiniu ciklu. Nuspręsta parengti atitinkamą LKF įstatų pakeitimo projektą ir siūlyti jį tvirtinti LKF konferencijai.

Primename, kad šiemet Lietuvos nacionalinė vyrų krepšinio komanda dalyvaus 2013-ųjų Europos čempionate Slovėnijoje, kuris vyks rugsėjo 4-22 dienomis. Lietuviai turnyrą pradės B grupėje kartu su Serbija, Makedonija, Latvija, Juodkalnija bei Bosnija ir Hercegovina.