„Lietuvių“ komandai, be į startinį penketuką patekusių Renaldo Seibučio („Lietuvos rytas“), Rimanto Kaukėno („Žalgiris “), Mindaugo Kuzminsko („Žalgiris“), Mindaugo Katelyno* („Lietuvos rytas“) ir Darjušo Lavrinovičiaus („Žalgiris“), dar atstovaus Gintaras Kadžiulis ir Gediminas Orelikas (abu - iš „Prienų” ekipos), Aurimas Kieža („Šiauliai“), Deividas Gailius („Neptūnas“), Arnas Butkevičius („Lietkabelis“), Aivaras Kiaušas („Sakalai“) ir Kšištofas Lavrinovičius („Žalgiris“).

*pakeitė traumuotą Paulių Jankūną („Žalgiris“)

„Time Team“ legionierių rinktinės garbę, be į startinį penketuką patekusių Oliverio Lafayette („Žalgiris“), Marko Popovičiaus („Žalgiris“), Tremello Dardeno („Žalgiris“), Mario Delašo („Žalgiris“) ir Jeffo Foote („Žalgiris“), dar gins Nemanja Nedovičius („Lietuvos rytas“), Darrickas Leonardas („Juventus“), Trevonas Hughesas ir Yancy Gatesas (abu - iš „Pieno žvaigždžių“ ekipos), Tony Bishopas („Nevėžis“), Mari Konate („Palanga Triobet“) ir Papa Dia („Šiauliai“).

„Lietuvių“ komandai vadovaus „Prienų“ strategas Virginijus Šeškus, o legionierių ekipai - „Žalgirio“ treneris Joanas Plaza.

Primename, kad „Lietuvių“ ir „Time Team“ ekipų starto penketukus išrinko LKL aistruoliai, dalyvavę BEKO-LKL „Žvaigždžių dienos“ rinkimuose. Krepšinio mėgėjų balsai taip pat lėmė, kurie treneriai vadovaus „Lietuvių“ ir „Time Team“ legionierių komandoms.

BEKO-LKL „Žvaigždžių dienos 2013“ renginys kovo 17 dieną vyks Šiauliuose . Bilietus į šią nuotaikingą krepšinio šventę platina „Tiketa“ ir ticketmarket.lt.