Simboliškai prieš pat Eurolygos turnyro rungtynes Bamberge juo buvo išrinktas žaidėjas, kuris visuomet susilaukia išskirtinio gerbėjų dėmesio. Nuo pat konkurso paskelbimo pradžios į priekį išsiveržęs ir lyderio pozicijos neužleidęs Marko Popovičius surinko 350 balsų. Būtent M. Popovičius tą vakarą taikliais baudų metimais išplėšė komandai pergalę išvykoje TOP-16 etape, taip dar kartą įrodydamas, kad ne veltui jis yra taip visų mylimas.

Antrą vietą „Mylimiausio žalgiriečio rinkimuose“ užėmė dar vienas legionierius – Tremmellas Dardenas (151 balsas), o garbingoje trečioje vietoje vos vienu balsu aplenkęs Mindaugą Kuzminską (132 balsai) atsidūrė komandos kapitonas Paulius Jankūnas (133 balsai).

Kiek vėliau „Žalgirio radijas“ pakalbino M. Popovičių ir klausinėjo apie šį naują jam suteiktą titulą.

- Ką tau reiškia šis titulas?, – M. Popovičiaus paklausė „Žalgirio radijas“.

- Man asmeniškai labai svarbu, ką žmonės, kurie ateina į rungtynes, galvoja apie mane, nes galima apgauti vieną ar du žmones, bet tikrai neapgausi minios ir aš esu labai dėkingas už visą paramą. Jos sulaukiu nuo pat pirmos dienos, kai čia atvykau, o tai buvo prieš šešerius metus, iki dabar. Per tuos metus man niekas čia nepasikeitė ir man yra be galo didelis malonumas būti šioje komandoje. Pažadu, kad liksiu čia iki sezono pabaigos, nesvarbu, kad ir kas benutiktų, kad ir kokie nesklandumai bevyktų, kad ir kokioje situacijoje klubas bebūtų. Ir aš tikiuosi, kad su visa komanda iki pat sezono pabaigos būsime kartu.

- Ar tikėjaisi, kad pakankamai lengvai nurungsi brolius Lavrinovičius ar P. Jankūną, kuris liko trečioje vietoje?

- Be abejonės, yra sunku juos nugalėti. Broliai čia yra labai populiarūs, taip pat ir Paulius, tad aš esu tikrai maloniai nustebintas. Tai yra smagi staigmena, todėl norėčiau padėkoti visiems fanams, kurie balsavo už mane ir netgi tiems, kurie nebalsavo, nes nieko nėra aukščiau „Žalgirio“, o aš esu tiesiog dalis komandos. Metams, dvejiems ar gal ir daugiau, bet, kad ir kas atvyktų žaisti į šią komandą, manau, gerbėjai vis tiek visus palaikys.

- Gerbėjai netgi siūlė tau „padovanoti“ Lietuvos pilietybę. Ką manai apie tai?

- Tai – geras dalykas (juokiasi), bet aš esu kroatas, o Kroatija jau irgi greitai bus Europos Sąjungoje, tai bus praktiškai tas pats. Lietuvos pasas man tikrai reikštų daug, bet tai iš esmės nepakeistų visko. Aš vis tiek negalėčiau žaisti Lietuvos rinktinėje, nebent Lietuvos krepšinio lygoje (juokiasi). Šiuo metu „Žalgiris“ turi daug perspektyvių krepšinio talentų, kurie greitu laiku pasieks aukščiausią lygį. Manau, kad dabar „Žalgiriui“ svarbiausia išlaikyti šiuos tris lietuvius – Adą Juškevičių, M. Kuzminską, Vytenį Lipkevičių, taip kaip jie užaugino Joną Mačiulį, P. Jankūną bei Mantą Kalnietį, kad jie galėtų būti pagrindinė komandos jėga.