– Ar po sezono ketinate žaisti Lietuvos rinktinėje?

– Planų yra, bet kvietimo dar negavau ir negaliu nieko komentuoti (Juokiasi). Šį sezoną mane tos smulkios traumos pradėjo varyti į neviltį. Gal jau mėnesį kiekvieną savaitę praleidžiu po 2–3 dienas nesitreniruodamas: tai barzda susiūta, tai kelis sumuštas, tai raumuo įspirtas, tai į nugarą įspyrė (šypsosi). Keturias dienas nesitreniravau prieš mačą su „Real“, o po rungtynių vėl tris nesitreniravau. Matysime, kaip bus su traumomis (spjauna per petį tris kartus). Ir dar ar kvietimą gausiu (Juokiasi).

– Bet jei sveikata leis, norėtumėte žaisti?

Taip, žinoma. Jei sveikata leidžia, dar niekada neatsisakiau žaisti rinktinėje.

– Kaip vertinate Europos čempionato burtus (lietuvių grupėje – serbai, juodkalniečiai, bosniai, makedonai ir latviai)?

– Žaisime praktiškai vien su Balkanais (juokiasi). Nežinau, kaip juos vertinti, nes vienais metais nuvertinome makedonus ir gavome į kailį. Žiūrėsime, kokią sudėtį surinksime mes ir kiti. Dar niekas neaišku.

Lietuvoje diskutuojama: daryti priverstinę kartų kaitą ar neatsižvelgiant į žaidėjų amžių surinkti pajėgiausius. Kokią poziciją palaikote?

– Be abejo, turime surinkti stipriausius žaidėjus. Gerai, galbūt turime Donatą Motiejūną ir Joną Valančiūną, kurie galėtų pakeisti Robertą Javtoką ar brolius Lavrinovičius, Darių Songailą, tarkim. Tačiau kas liečia gynėjus, ryškių jaunų talentų nelabai ir yra. Jei kažką daryti priverstinai, tada visi sirgaliai turi nusiraminti, susipakuoti savo būgnus ir atvažiuoti pažiūrėti krepšinio, o ne keikti mus (juokiasi), - J. Mačiulis sakė Krepsinis.net.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)