„Jis yra patyręs vadybininkas, žinantis ir galintis įgyvendinti sudėtingus uždavinius. Vienas įdomiausių projektų, sulaukęs sporto visuomenės dėmesio, - bendros Lietuvos sporto universiteto, Anglijos Vusterio universiteto ir Lietuvos krepšinio federacijos vykdomos tarptautinės krepšinio trenerių magistro studijos. Rudenį Vusterio universitetas M. Balčiūnui suteikė garbės profesoriaus vardą. Tai - svarbus įvertinimas“, - teigė LSU rektorius.

Praėjusių metų rugsėjo mėnesį M. Balčiūnas paskirtas LSU kancleriu. Pagrindinė LSU kanclerio užduotis - įgyvendinti universiteto Tarybos patvirtintą strategiją.

„Lietuvos sporto universiteto laukia nemažai iššūkių. M. Balčiūnas - svarbi mūsų bendruomenės dalis. Turime daug įdomių projektų, siekiame tarptautiškumo, esame ir būsime unikali aukštoji mokykla rengianti sporto, sveikatinimo ir kitų sričių specialistus. Mindaugas yra universiteto absolventas, puikiai žinantis mūsų aukštosios mokyklos siekius. Neabejoju, kad jo laukia daug įdomių iššūkių, o savo idėjas sėkmingai įgyvendins“, - teigė prof. A. Skurvydas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)