Garsus komentatorius gyrė „Real“ trenerio Pablo Laso sprendimą paskutinėje atakoje lemiamą metimą patikėti atsarginiam gynėjui Sergio Rodriguezui ir nesmerkė nesportiškai besielgusio bei provokacijomis užsiėmusio Rudy Fernandezo, o atvirkščiai - pareiškė, kad žalgiriečiai turėjo būti tam pasiruošę ir netgi tuo pasinaudoti.

Pateikiame V. Gomelskio komentarą:

Apie R. Fernandezo elgesį

Tokių žaidėjų (kaip R. Fernandezas - DELFI) Ispanijoje, visose buvusios Jugoslavijos šalyse ir Italijoje visada buvo ir bus. Pačiu „nešvariausiu“ visų laikų krepšininku aš laikau Zoraną Slavničių. Buvo tokių „specialistų“ ir TSRS čempionate. Bet prieš juos taip pat yra būdų kovoti. Ir visus tuos būdus broliai Lavrinovičiai žino. Taip kad į tai reikia reaguoti ramiai ir priimti kaip šou dalį.

Apie pergalingą „Real“ metimą

Žvelgiant iš psichologinės pusės Pablo Laso sprendimas patikėti lemiamą metimą Sergio Rodriguezui - labai teisingas. S. Rodriguezas nepateisinimai prasižengė prieš tai vykusios varžovų atakos metu ir buvo matyti, kad jis labai nori reabilituotis už tai prieš trenerį, partnerius ir žiūrovus. Šaunuolis Laso, kad paskyrė S. Rodriguezą kaip vieną iš galimų opcijų paskutinėje atakoje.

Apie „Žalgirio“ šansus mače su CSKA

„Žalgiris“ gali nugalėti CSKA. Tik žalgiriečiams reikia labai pasistengti sumažinti klaidų skaičių. „Žalgiris“ savo atakas rezultatyviai užbaigia dažniau už CSKA - vadinasi, kauniečiams reikia tik surengti vienodai atakų kaip ir varžovai. „Žalgiris“ savo aikštėje gali įveikti bet ką.

Primename, kad „Žalgirio“ ir CSKA dvikova įvyks ketvirtadienį, sausio 17 d., 21 val. 45 min. Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)