„Lietuvos rytas“ nesugebėjo pasipriešinti varžovams ir tik susitikimo pabaigoje panaikino gėdingą skirtumą bei pralaimėjo 17 taškų - 72:89 (14:23, 19:20, 19:29, 20:17).

Vilniečiai su 5 pergalėmis ir 6 nesėkmėmis A grupėje užima šeštąją vietą, Samaros krepšininkai (8/3) žengia treti.

"Krasnyje Krylja" šiandien buvo geresni visose srityse, - po mačo kalbėjo D. Maskoliūnas. - Samaros komandą mums buvo praktiškai neįmanoma įveikti. Turbūt esame krizėje. Gerai ruošiamės treniruotėse, o ir traumos mūsų nepersekioja. Nesiklosto žaidimas, ką padarysi. Pavyti lyderiaujantį ketvertą dabar bus labai sunku. Tačiau stengsimės pagerinti savo padėtį turnyrinėje lentelėje."

"Malonu nugalėti dar vieną Eurolygos dalyvį, - teigė rusų ekipos strategas Sergejus Bazarevičius. - Manau, kad pasiekėme puikų revanšą, nes po apmaudaus pralaimėjimo Vilniuje visa komanda jautėsi nekaip.

Šiandien žaidėjai darė tai, ko iš jų buvo reikalaujama. Rezultatas šiaip dėsningas. Atrodo, varžovai buvo motyvuoti, nes pralaimėjo du prieš tai buvusius mačus."

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)