Rungtynių pradžioje vilniečiai pateko į duobę, o varžovai spurtavo (2:11), tačiau tuoj pat sekė vilniečių atsakas - 13:4 ir rezultatas tapo lygūs (15:15). Kėlinio pabaigoje vyko apylygis žaidimas, o po pirmo kėlinio „Lietuvos ryto“ krepšininkai atsiliko - 23:26.

Antro kėlinio pradžioje šeimininkai žaidė geriau (25:32), tačiau vilniečiai išlygino rezultatą, o kėlinio pabaigoje laimėję dar vieną atkarpą įsiveržė į priekį ir po dviejų kėlinių jau pirmavo - 44:42.

Po ilgosios pertraukos vilniečiai į aikštelėje atrodė daug energingesni ir pelnę daugiau taškų nei per pirmus du kėlinius (kėlinį laimėjo 29:15) susikrovė nemažą pranašumą – 73:57.

Nors atrodė, kad ketvirtas kėlinys tebus formalumas, vilniečiai atsipalaidavo, o varžovai sumažinę skirtumą iki 4 taškų galėjo pakeisti rungtynių nugalėtoją. Tačiau Lynnas Greeras prarado kamuolį ir „Lietuvos Ryto“ komanda šventė pergalę - 94:88.

Vilniečių ekipoje sėkmingiausiai rungtyniavo Renaldas Seibutis, pelnęs 18 taškų ir atlikęs 6 rezultatyvius perdavimus. Janis Blūmas pridėjo 17 (4/6 tritaškių), Mindaugas Katelynas - 11, Artūras Jomantas ir Predragas Samardžiskis - po 9, Deividas Dulkys - 8 taškus.

Nesulaikomai varžovų gretose žaidė Lynnas Geeras. Jis pelnė 32 taškus. 18 taškų pridėjo Tadija Dragisevičius.

S.Serapinas per 25 minutes surinko 5 (dvitaškiai 1/1, tritaškiai 1/4) taškus, atkovojo 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus bei 4 sykius pažeidė taisykles.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)