Iki šiol parodą savo miestų centriniuose pašto skyriuose taip pat išvydo Vilniaus, Klaipėdos, Šiaulių, Telšių ir Anykščių gyventojai.

„Džiaugiamės, kad šią unikalią parodą galėjo pamatyti didelė Lietuvos gyventojų dalis. Paskutinė parodos kelio stotelė ya simboliška. Visi žinome, kad Kaunas yra Lietuvos krepšinio širdis, čia buvo iškovota daugiausia istorinių pergalių“, — teigė Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Lietuvos krepšinio 90-mečiui skirtos parodos nuotraukų ekspozicija pristato įsimintiniausius kadrus iš lietuvių krepšininkų kovų nuo 1937 iki 2011 m. Krepšinio istoriko, kolekcininko Vytauto Gudelio fotografijų paroda papildyta reikšmingiausiais Lietuvos krepšininkų iškovotais trofėjais, sportininkų apdovanojimais už asmeninius pasiekimus.

Lankytojai Kaune gali pamatyti nacionalinės vyrų rinktinės 2003 metais iškovotą Europos čempionų taurę bei medalį, skirtingų sezonų LKL čempionų žiedus, Kauno „Žalgirio“ 1998-ais iškovotas Europos (Saportos) ir Eurolygos čempionų taures, 2010-ų pasaulio čempionato bronzos medalį ir daug kitų trofėjų.