Gruodžio 16-ą dieną Toronte susitiks vietos „Raptors“ klubas su Jonu Valančiūnu ir L. Kleiza bei Hjustono „Rockets“ komanda, kuriai atstovauja D. Motiejūnas.

Šias rungtynes stebės ir J. Kazlauskas. Į Kanadą taip pat vyks LKF prezidentas Arvydas Sabonis bei vykdomasis direktorius Paulius Motiejūnas.

„Didesnis galvos skausmas, nenoriu čia gąsdinti, dėl pačių žaidėjų. Mano supratimu, D. Motiejūnas negauna žaisti visiškai. L. Kleiza tai žaidžia, tai nežaidžia, tai traumuotas. J. Valančiūnas žaidžia savo minutes, bet iš spaudos sužinome įvairių atgarsių, gąsdinimų – tai bus starto penkete, tai nebus. Kad nebūtų jokių spekuliacijų geriausia pažiūrėti vietoje“, - teigė J. Kazlauskas.

Be to traumą neseniai patyrė ir Mantas Kalnietis, kuris laikomas realiausiu kandidatu į pagrindinio rinktinės įžaidėjo vietą.

„Labai neramina įžaidėjo pozicija. Kalbamės, skambinamės, tariamės ką čia būtų galima padaryti. Tačiau dar kol kas anksti kalbėti apie rinktinę, kaip po tokią. Jau duotos užduotys skautui, kuris po truputį analizuoja varžovų žaidimą, kad nesupultų visi darbai iš karto“, - teigia J. Kazlauskas.

Jau sudėliotas ir preliminarus pasiruošimo 2013 metų Europos krepšinio čempionatui grafikas - suplanuotos kontrolinės rungtynės, pasiruošimo turnyrai ir stovyklos. Planuojama, kad rinktinė tradiciškai pasiruošimą pradės Druskininkuose, vėliau persikels į Kauną ir Vilnių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)