Šią sumą buvo skolinga „Panathinaikos“ komanda, kuri sumokėjo baudą ir žaidėjas buvo išleistas iš areštinės. Klubas turi mokėti mokesčius už legionierius.

Iškart po šio įvykio D. Giannakopoulos surengė spaudos konferencijoje, kurioje paskelbė apie pasitraukimą, nes „Panathinaikos“ vadovai jam teikė klaidingą informaciją apie ekipos finansus.

Graikas taip pat pridūrė parduosiantis visas klubo akcijas ir konferencijos salę paliko verkdamas. D. Giannakopoulos taip pat pridūrė, kad Željko Obradovičius ir kiti žaidėjai šią vasarą paliko komandą, nes „Panathinaikos“ jiems yra skolinga pinigų, informuoja Tritaškis.lt.

Šį sezoną Atėnų klube žaidžia Jonas Mačiulis. Šiuo metu visi krepšininkai sutrikę dėl savo ateities. Penktadienio vakarą graikai žaidžia Eurolygos turnyro mačą su Stambulo „Fenerbahce“ komanda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)