"Žinoma, visuomet norisi rungtynes laimėti didesniu skirtumu, tačiau čia ne Disneilendas. Varžovai stengiasi prieš mus žaisti kuo geriau, todėl kiekvieną kartą mačus reikia pradėti iš naujo", - teigė strategas.

Treneris taip pat paaiškino, kaip reikia mokytis ne tik krepšininkams, bet visų profesijų žmonėms: "Vienintelis dalykas ką nors išmokti yra daryti klaidas ir iš jų mokytis. Yra trenerių, kurie žaidėją ant suoliuko pasodina iškart po nesėkmingo epizodo, tačiau taip daryti negalima. Mūsų jaunieji krepšininkai yra "Žalgirio" ir visos Lietuvos ateitis, todėl jiems leidžiu žaisti".

Prisiminęs penktadienį vykusį susitikimą su Pirėjo "Olympiacos" ispanas patikino, jog nesėkmių bus, kadangi jos yra krepšinio dalis. "Graikų ekipa turi du ar tris kartus didesnį biudžetą, jie taip pat yra Eurolygos čempionai", - pabrėžė specialistas.

Kalbai pasisukus apie "Žalgirį" kamuojančias traumas J. Plaza buvo atviras: "Darjušas Lavrinovičius turi problemų su nugara ir jis nesitreniravo jau gan netrumpą laiką. Jo brolis taip pat žaisdamas kenčia skausmus. Šios problemos nebūtų tokios didelės, jei sveiki būtų Robertas Javtokas, kurį aikštelėje tikiuosi išvysti sausio mėnesį, ir Tadas Klimavičius. Šiuo metu priekinėje linijoje vienintelis patyręs ir visiškai sveikas žaidėjas yra Paulius Jankūnas".

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)