„Ibi mus vedė tada, kai buvo sunkiausia. Visą sezoną jis demonstruoja, kad yra puikus žaidėjas“, – kolegą gynė gynėjas Marko Popovičius.

„Ibrahimas visada mums labai padeda, ypač gynyboje, užspausdamas varžovų įžaidėjus ir perimdamas kamuolius. Mums belieka bėgti į kontratakas ir laukti perdavimų“, – komandos draugu žavėjosi puolėjas Mindaugas Kuzminskas.

21 min. aikštėje praleidęs I. Jaaberas į „Lietuvos ryto“ krepšį įmetė 16 taškų (4/5 dvitaškių, 2/3 tritaškių), atkovojo 2 ir perėmė 5 kamuolius bei atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Pats legionierius iš JAV visus laurus dėl pergalės kabino ant laiku į įvykius aikštėje reagavusio trenerio Joano Plazos pečių.

„Mums tai buvo didelis išbandymas. Rungtynių pradžia mums buvo klampi – po tokio starto buvo labai svarbu atsitiesti. Mūsų charakteris toks, kad anksti nenuleidžiame rankų ir kovojame iki pabaigos. Be to, į situaciją puikiai sureagavo mūsų treneris, priėmęs reikiamus sprendimus, kurie pradėjo numušti vilniečiams palankų greitą žaidimo tempą“, – dvikovą komentavo gynėjas.

Žalgiriečiai gyrė ir varžovų ekipą, kiek netikėtai privertusią juos didžiąją rungtynių dalį grumtis iš paskutiniųjų.

„Nesvarbu, kokią komandą surenka „Lietuvos rytas“, su jais visada reikia kovoti. Ir mums, ir jiems nėra didesnio troškimo, kaip tik įveikti vieni kitus. Tiesa, kad pradėjome mačą su penkiais jaunais krepšininkais, bet tai nereiškia, kad negerbiame varžovų. Tikrai nemanau, kad pralaimėjęs vieną mūšį „Lietuvos rytas“ lengvai pasiduos. Sezonas – ilgas, ir sužaistos tik vienos tarpusavio rungtynės“, – pažymėjo M. Popovičius.

„Nesvarbu, kad jiems nesiseka kituose frontuose, prieš mus jie visada žaidžia su dviguba energija. Tą jie darė ir šiandien, todėl nė kiek nenustebino“, – pridūrė M. Kuzminskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)