B divizione rungtyniaujantis „KK Kadis“ tik po pratęsimo turėjo pripažinti svečių iš Jonavos pranašumą 88:101. Suvalkiečių neišgelbėjo įspūdingas Vytauto Čėsnos žaidimas. Šis krepšininkas į Jonavos „SK Triobet“ krepšį įmetė net 48 taškus.

Kitai Marijampolės komandai – „ŽSM-Mantinga“ penktadienio rungtynės susiklostė kiek geriau. Po dramatiškos kovos Žaidimų sporto mokyklos auklėtiniai sugebėjo palaužti Prienų „Rūdupio KKSC“ krepšininkus minimalia persvara 77:76.

A diviziono rungtynėse vakar principinis mūšys vyko tarp dviejų Kauno komandų – „Vertigo-Radijas Tau“ ir „Sabonio krepšinio centro“. Saboniukai šįkart šventė įtikinamą pergalę 86:70. Tai buvo jau ketvirtoji krepšinio centro auklėtinių pergalė A divizione iš 7 galimų. Tuo tarpu „Vertigo-Radijas Tau“ kol kas turi tris pergales ir 4 pralaimėjimus.

Visi penktadienio EMSI-RKL čempionato rezultatai:

Telšių „Telšiai“ - Panevėžio „Bangenė-Aivera“ 98:91
Kuršėnų „Grafų baldai-Kristalas“ - Kretingos „Kretinga“ 94:52
Kauno raj. „Tornado-Diremta“ - Raseinių „Rasai“ 54:77
Marijampolės „ŽSM-Mantinga“ - Prienų „Rūdupis KKSC“ 77:76
Vilniaus KM-„Perlas“ - Vilniaus LKSK 84:70
Kauno „Vertigo-Radijas Tau“ - Kauno „Sabonio Krepšinio Centras“ 70:86
Šiaulių „Saulė-Šiauliai“ - Tauragės krepšinio klubas 57:89
Neringos „Kuršiai“ - Klaipėdos LCC tarptautinis universitetas 82:86
Marijampolės „KK Kadis“ - Jonavos „SK Triobet“ 88:101

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją