Jesus Bueno Pascual supažindins su NBA prekinio ženklo vystymo, paramos ir rinkodaros strategijomis, rėmėjų paieška ir bendradarbiavimą su jais.

„Lietuvos sporto universiteto uždavinys - užmegzti ryšius su tarptautiniais partneriais. Mūsų aukštoji mokykla daug dėmesio skiria krepšiniui, o NBA yra neabejotina šios sporto šakos vadybos lyderė. Užmezgėme ryšius su NBA Europe padaliniu. Ketiname įgyvendinti bendrus projektus, keistis specialistais, atsivertų didelės galimybės mūsų studentams susipažinti su geriausia krepšinio vadyba pasaulyje. Planuojame, kad LSU nuolat lankysis geriausi pasaulio sporto vadybininkai“, - teigė LSU kancleris Mindaugas Balčiūnas.

Į lapkričio 14 dieną vykstančias NBA Europe vadovo paskaitas kviečiami krepšinio ir kitų sporto šakų vadybininkai, treneriai, kūno kultūros mokytojai ir visi besidomintys sporto vadyba.

Iki lapkričio 13 d. užsiregistravę ir sumokėję 50 litų mokestį, paskaitų lankytojai gaus pažymėjimus. Registruotis el.paštu: tsc@lkka.lt, daugiau informacijos telefonu: 8 37 302 642.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją