Prieš metus verslininko Vladimiro Romanovo aplinkos žmonių rankose atsidūręs „Lietkabelis“ liko be rezultatyviausio komandos žaidėjo.

Tačiau motyvus, dėl kurių nutraukta sutartis su G. Sirutavičiumi, klubo direktorius Eimantas Pūras linkęs laikyti paslaptyje.

„Kodėl turėtume jums atskleisti kontrakto sąlygas? Žaidėjas žino, dėl ko taip įvyko, mes – taip pat. Nesiruošiame nieko komentuoti ir gadinti žaidėjui jo tolesnės karjeros. Juk ji bet kada gali vėl pasukti į Panevėžį“, – DELFI sakė E. Pūras.

Komentuoti situacijos nenorėjo ir pats G. Sirutavičius, kuris teigė pasirašęs konfidencialumo sutartį, neleidžiančią jam viešinti su klubu susijusios informacijos. Vis dėlto snaiperis neslėpė pernelyg nesigraužiantis dėl tokio įvykių posūkio.

„Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Galbūt geriau iškart viską pabaigti nei dar nežinia kiek tampytis“, – sakė G. Sirutavičius.

Krepšininkas teigė netrukus pradėsiantis dairytis kito klubo Lietuvoje, o jei per porą savaičių jo nerasiantis, nukreipsiantis žvilgsnį į užsienį.

Praėjusią vasarą „Lietkabelį“ papildęs gynėjas per trejas šio sezono Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes vidutiniškai rinkdavo po 13,7 taško.

Primename, kad prieš dvi savaites Panevėžio klubas atsisveikino ir su vyriausiuoju treneriu Gintaru Leonavičiumi. Tuomet oficialiai skelbta, kad „išryškėjo per dideli skirtumai tarp trenerio ir klubo požiūrių į bendrą strategiją ir tikslus“.

Tuo tarpu krepšinio kuluaruose kalbama, kad labiausiai skiriasi klubo vadovybės ir komandos atstovų požiūriai į vėluojančius atlyginimus.

Šiuo metu „Lietkabelis“ (1 pergalė/2 pralaimėjimai) LKL pirmenybėse užima septintą vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)