„Galiu pasakyti, kad ieškinio tikrai nebus. Visa kita – konfidencialios detalės“, – DELFI sakė trenerio agentas Miško Ražnatovičius.

Taikaus susitarimo galimybes didina tai, jog Belgrade įsikūrusi agentūra „Beobasket“, atstovaujanti A. Džikičiui, yra ilgametė „Lietuvos ryto“ partnerė, o Vilniaus klubą papildantys legionieriai dažniausiai būna būtent šios agentūros klientai.

„Lietuvos ryto“ ekipos direktorius Martynas Purlys DELFI taip pat patvirtino, kad su A. Džikičiumi šiuo metu deramasi dėl kompensacijos dydžio.

Kartu vienas Lietuvos vicečempionų klubo vadovų paneigė trečiadienį pasklidusius gandus, jog praėjusią vasarą ekipos vairas buvo siūlomas dabartiniam Belgrado „Partizan“ komandos strategui Duško Vujosevičiui. Apie tai užsiminė pats treneris.

M. Purlys spėliojo, jog faktas, kad tokios kalbos nuskambėjo ketvirtadienį Vilniuje vyksiančios Eurolygos dvikovos tarp „Lietuvos ryto“ ir „Partizan“ išvakarėse, nėra paprastas sutapimas.

„Gandai apie D. Vujosevičių – absoliutus melas. Žinant jo darbo Maskvos CSKA klube istoriją, žinant, iki kiek klubas buvo nuvarytas, mums net nekilo jokių minčių kviesti jį į „Lietuvos rytą“. Kita vertus, ne pirmus metus žaidžiame su „Partizan“ komanda. Kažkaip visuomet taip sutampa, kad prieš kiekvienas rungtynes iš priešininkų stovyklos būna paleidžiama vienokia ar kitokia antis“, – kalbėjo M. Purlys.

Primename, kad su A. Džikičiumi „Lietuvos rytas“ nusprendė atsisveikinti spalio 12 d. Oficialiai paskelbta, kad specialistas iš Serbijos, kurio kontraktas turėjo galioti iki sezono pabaigos, Vilnių palieka abipusiu sutarimu. Į A. Džikičiaus vietą stojo buvęs jo asistentas Darius Maskoliūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)