Pirmąsias dvi atakas žalgiriečiai sužaidė lyg iš natų, kai po Manto Kalniečio perdavimų pasižymėjo Mario Delašas ir Darjušas Lavrinovičius (4:0). Po to net 4 minutes graikų krepšys mūsiškiams buvo užrištas ir po Georgios Printezio 7 taškų iš eilės ir Vassilio Spanoulio tritaškio „Olympiacos“ buvo priekyje 12:4.

Sausrą nutraukė aikštelėje pasirodžiusio Marko Popovičiaus tritaškis ir Jeffo Foote‘o puskablis (9:15). Visgi per likusias puspenktos minutės pirmajame kėlinyje „Žalgirio“ žaidimas neatsigavo. Tikslą pasiekė tik J.Foote‘o du baudos metimai, o Pirėjo ekipos puolimo mechanizmas veikė tiksliai lyg laikrodis – 24:11.

Antrojo kėlinio pradžioje kauniečiai susikurdavo neblogas progas atakuoti iš tolimų distancijų, bet tritaškiai metimai skriejo pro šalį. Užtat tikslą pasiekė M.Popovičiaus perdavimas Tadui Klimavičiui ir M.Kalniečio prasiveržimas – 15:27. Tremmellui Dardenui sumetus baudas ir galiausiai D.Lavrinovičiui pataikius iš toli, skirtumas sumažėjo iki 10 taškų (20:30).

Puolant „Žalgiris“ sukūrė dar keletą gražių epizodų, kai J.Foote‘o ir M.Kalniečio perdavimai leido pelnyti lengvus taškus M.Delašui ir T.Dardenui. Visgi graikai vėl sugebėjo kiek atsiplėšti – 40:26. Atotrūkį mažino M.Delašo ir Mindaugo Kuzminsko baudų metimai bei kovingas T.Klimavičiaus žaidimas (30:40). Iš vidutinio nuotolio pataikė ir Adas Juškevičius, bet nesėkmingai kovojant dėl kamuolio po savo krepšiu „Olympiacos“ pasinaudojo suteiktu šansu ir po antrojo kėlinio buvo priekyje 43:32.

Trečiojo kėlinio pradžioje tikslą pasiekė net trys „Olympiacos“ krepšininkų tritaškiai ir Eurolygos čempionai atitrūko 54:36. „Žalgiriui“ per 5 minutes taškus pelnė tik iš vidutinio nuotolio pataikęs M.Kuzminskas, po krepšiu prasiveržęs M.Popovičius ir tritaškį įmetęs Paulius Jankūnas. Po M.Popovičiaus realizuotų baudų, J.Foote‘o, T.Klimavičiaus ir Rimanto Kaukėno metimų iš po krepšio skirtumas svyravo tarp 13-15 taškų, kol galiausiai paskutinėmis trečiojo kėlinio minutėmis vėl tiksliau žaidė „Olympiacos“ – 66:49.

J.Foote‘as ir R.Kaukėnas taikliais dvitaškiais pradėjo ketvirtąjį kėlinį, bet G.Printezis ir Kostas Papanikolaou atstatė 17 taškų pranašumą (70:53). R.Kaukėnas nesitaikstė su tokia situacija ir graikų nesportinę pražangą pavertė net 5 taškais. Jo netaiklų metimą pataisė ir dar baudą įmetė J.Foote‘as (61:72), bet ta pati K.Papanikolaou ir G.Printezio pora vėl surinko 5 taškus iš eilės – 77:61. „Žalgiris“ rado jėgų dar vienam spurtui ir po D.Lavrinovičiaus 5 taškų bei R.Kaukėno, T.Klimavičiaus ir Vytenio Lipkevičiaus rezultatyvių atakų likus žaisti 3 minutes sumažino atsilikimą iki vienženklio – 72:81. Visgi intriga neišsirutuliojo iki kulminacijos ir „Olympiacos“ šventė pergalę 86:75.

"Žalgiris": Jeffas Foote'as 13, Rimantas Kaukėnas 11, Darjušas Lavrinovičius ir Tadas Klimavičius po 10, Marko Popovičius 7, Mario Delašas 6, Tremmellas Dardenas ir Mindaugas Kuzminskas po 4, Paulius Jankūnas ir Mantas Kalnietis po 3, Adas Juškevičius ir Vytenis Lipkevičius po 2.

"Olympiacos": Giorgos Printezis 20, Stratos Perperoglou 16, Kostas Papanikolaou 11, Kostas Sloukas 10... M.Gecevičius 1.